facebook

У Чернігові російські окупанти вбили громадянина США: деталі трагедії

Серед мирних людей, яких 17 березня у центрі Чернігова обстріляли російські військові, виявився один громадянин Сполучених Штатів Америки. Він був родом із Міннесоти.



 

Про це “Суспільному” повідомив керівник поліції Чернігівської області Володимир Нідзельський. За його словами, загиблий 1954 року народження.

“Ворожа артилерія накрила беззбройних людей просто на вулиці в одному з житлових районів у центрі міста. Попередньо відомо, що є загиблі і поранені люди. Серед них – громадянин США. Поліція працює на місці події, допомагає потерпілим і фіксує всі обставини воєнного злочину”, – сказав Нідзельський.

Нагадаємо: 17 березня близько 10 ранку російські війська у Чернігові обстріляли цивільних людей, які перебували на вулиці у мікрорайоні у центрі міста. Є загиблі та травмовані. Люди стояли у черзі за водою. Наразі на місці події працюють правоохоронці. Точна кількість жертв і постраждалих поки що не називаються.

Також 13 березня в Ірпені на Київщині окупанти вбили 51-річного американського кореспондента Брента Рено, який працював у виданні Time. Ще два журналісти були поранені.

Читайте також:  На передовій загuнув воїн “Штерн” з Івано-Франківська

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.