facebook

У березні-квітні буде дуже сильно трусить всю Україну: окупанти запустять наймасштабнішу спецоперацію у світі — СБУ

У Комітеті з питань розвідки при Президентові України зробили важливу заяву, яка опублікована на офіційному сайті ГУР Міноборони.



Відповідно до інформації через два роки після повномасштабного вторгнення Україна постала перед об’єктивною загрозою існування держави, як нації, як спільноти вільних та рівноправних людей.

Країна-агресор вдалася до реалізації плану спланованих диверсій та інформаційних спецоперацій та відвертих провокацій.

” Основні напрямки та цілі ворога – зрив української мобілізації, поширення дезінформації про нездатність України здобути перемогу, створення та розповсюдження фейків про «втому від України» серед наших партнерів і союзників у світі. Глобальна міжнародна ціль росіян – зменшити підтримку нашої країни з боку проукраїнської коаліції у світі”, – говориться у повідомленні.

Мета таких дій — деморалізація українців, посіяти паніку серед населення, вбити клин між військовими та цивільним населенням, розварити всіх з усіма, в тому числі представників політичного керівництва країни, громадянського суспільства, говориться в інформації.

За повідомленням Комітету з питань розвідки при Президентові України, у листопаді минулого року, в межах спецоперації “Майдан – 3”, на поширення антиукраїнських настроїв лише на платформі Телеграм росія витратила майже 250 млн доларів.

“Спецоперація «Майдан – 3» досягне своєї кульмінації у березні-травні 2024-го року, протягом найближчих тижнів ворог кине максимум зусиль на розповсюдження деструктивних для світової безпеки наративів і спроб розпалювання конфліктів – як всередині України, так і в інших точках світу, де є дієва підтримка України”, – пишеться в повідомленні СБУ.

Ворог має на меті поставити під сумнів легітимність прийнятих в Україні після 20 травня владних рішень, поширити панічні настрої, зневіру, штучно протиставити цивільних та військових, посварити нас з нашими союзниками, розповсюдити в суспільстві усілякі “теорії змови”, наголошується в повідомленні.

Читайте також:  Війна триватиме 42 місяці: тарологиня зробила новий прогноз для України

І все це відбувається на тлі нових заяв рф про створення нових видів зброї, яка на думку влади агресорів має забезпечити їх перевагу над країнами Заходу. А це значить, що спротив цілям рф в Україні є небезпечним для світу, а тому рф буде підштовхувати інші країни до прямого діалогу щодо України без нашої участі. Тому рсіяни через своїх агентів будуть влаштовувати різноманітні протестні акції, свідомо свідомо дискредитуватимуть процес обміну військовополонених.

Також у СБУ зазначили, що ворог планує розхитати ситуацію в нашій державі у першій половині червня, завдяки чому, Україна може зазнати поразки на сході.

Тому Комітет з питань розвідки звернувся до українського суспільства та міжнародних партнерів із закликом посилити спільний опір та всеохоплюючі безпекові заходи, особливо в інформаційному просторі з метою ефективного протистояння новим викликам світової гібридної війни.

” З огляду на вищевказані обставини звертаємося до українського суспільства, до наших міжнародних партнерів та союзників із закликом посилити спільний опір та всеохоплюючі безпекові заходи, особливо в інформаційному просторі, задля ефективної протидії глобальним загрозам та викликам нової світової гібридної війни. Війни, яку проти всього цивілізованого світу сьогодні веде російська федерація та її злочинні союзники. Нашому суспільству потрібна єдність. Слава Україні!”, – написано у зверненні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.