facebook

Перевізник, який віз посилки з Італії (Терні) на Україну загинув в моторошній ДТП на Вінниччині: перекинулася цистерна з пальним (фото/відео)

14 січня поблизу с. Вороновиця Вінницького району у результаті зіткнення бензовозу, вантажного «Мерседесу» та «ВАЗ 2108» загинула одна людина, ще троє потерпілих доставлені у лікарню.

Аварія сталась близько 13.30 у неподалік с. Вороновиця.

У результаті зіткнення вантажного «Мерседесу», бензовозу та легковика на місці події загинув водій «Мерседесу». У лікарню госпіталізовані водії інших двох автівок та пасажир «ВАЗу».



На місці аварії працює слідчо-оперативна група поліції, яка проводить першочергові слідчі дії. Працівники групи реагування патрульної поліції забезпечують рух транспорту в об’їзд місця аварії. Рятувальники проводять роботи зі змиву з проїзної частини дороги паливо-мастильних матеріалів.

Причини аварії будуть встановлені в ході досудового розслідування. Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

46-річний водій вантажного автомобіля «Мерседес», житель Одеської області, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з бензовозом «Сканія» та «ВАЗом 2108». Водій “Мерседесу” загинув на місці подій, двоє пасажирів “вісімки” досі з травмами у лікарні. А 16 січня, у лікарні помер водій бензовозу «Сканія», який потрапив у аварію поблизу Вороновиці. У чоловіка були численні травми та переломи.

Про це редакції сайту стало відомо з власних джерел. 50-річний потерпілий проживав у місті Калинівка.

Читайте також:  На дорозі Франківськ-Львів ДТП: від удару авто викинуло з дороги (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.