facebook

Помер професор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Володимир Костів

Сьогодні, на 64-му році життя, помер професор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Володимир Костів. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідомила прес-секретар ПНУ ім. В. Стефаника Богдана Засідко, інформує Правда.іф.

«23 грудня 2018 року на 64-му році життя передчасно перестало битися серце видатного вченого, професора кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Педагогічного факультету Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, директора Навчально-наукового центру «Педагогіка і психологія вищої школи» Інституту вищої освіти НАПН України та Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника

КОСТІВА ВОЛОДИМИРА ІЛАРІЙОВИЧА


Ректорат, профспілковий комітет, колективи Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, Педагогічного факультету та кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи сумують з приводу смерті колеги та висловлюють щирі співчуття рідним і близьким покійного.

Панахида відбудеться 24 грудня о 17:00 год. в с. Угринів (вул. Солов’їна, 35). Виїзд автобуса з двору університету о 16:00 год.

Чин похорону відбудеться 25 грудня о 13:00 год. в с. Угринів», – йдеться в дописі.

Читайте також:  В Італії прогримів вибух на нафтопереробному заводі Eni, підприємство у вогні (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.