facebook

Родина Романа Бойчука та Ольги Бреславської з Прикарпаття стала героєм телепроекту «Хата на тата»

Зйомки телепрограми велися зовсім недавно. За сценарієм тато залишався з дітьми на тиждень і виконував особливі завдання, а мама тим часом відпочивала.



Герої проекту спростовують поширену думку, що для участі беруть виключно поганих татусів. Навіть навпаки – герой повинен бути цікавим, смішним, публічним і специфічним, інформують “Вікна”.

Родина Романа Бойчука та Ольги Бреславської — дуже творча. Подружжя часто бере участь у різних проектах, творчих тусовках, мандрує і живе активно. Тому, за словами франківців, участь у шоу – це не потреба змінити тата і дати відпочити мамі, а нагода спробувати себе в нових ролях, набратися досвіду, піти на експеримент над собою. Участь в таких проектах – це випробовування на терпіння, ризик, публічність, проте в кінцевому результаті задоволені усі. Подужжя зізнається:

«Ми це зробили – наважилися і ризикнули! А взагалі – це випадковість, бо ніхто з нас спеціально не вишукував програми, де б можна знятися. Зараз все дуже просто – побачили пост у фейсбуці про кастинг, лайкнули, зідзвонилися і на своє здивування – пройшли відбір. Зйомки тривали майже два тижні і в дуже активному темпі, насичено, цікаво, часто навіть стресово, бо виходити з зони комфорту доводилося всій родині. Крім того, до зйомок були залучені друзі дітей і сім’ї, школа, колективи з місця роботи, сусіди, випадкові люди…Але воно того варте».

Оля Бреславська мала зустріч із популярним рок-гуртом, вела активний, повний екстриму і пригод відпочинок.

Діти залишалися з татом, намагалися вести звичний спосіб життя і розкрутити татка на все, що завгодно, бо їм дозволялося все. Діти були задіяні в проекті дуже активно. З ними більшість часу проводила відповідальна за дітей людина, психолог. Крім того, 10-річний Євген і 8-річна Ірина подружилися з усією знімальною групою.

Читайте також:  На Франківщині 80-річну бабусю знайшли повішеною у власному саді

Програма за участю франківчан вийде в ефір 10 грудня на телеканалі СТБ о 20.00. Режисери тримають інтригу і запевняють, що саме цей ефір буде дуже крутим і повний сюрпризів як для самих героїв, так і для глядачів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.