facebook

“Він маніяк, маніяк із пелюшок”: Бабуся сестер, що зарізали батька, приголомшила зізнанням

Бабуся трьох сестер Хачатурян, які разом вбили свого батька, Лариса Тодіка зізналася, що її зять “був маніяком”.

61-річна жінка, яка проживає в Молдавії, розповіла, що про вчинок онучок дізналася по Skype, передає “КП”. Після такої новини вона втратила свідомість.

“Він мені з самого початку не подобався. Я говорила доньці, що він їй не потрібен, погляд у нього такий поганий… Потім, через якийсь час вона мені розповідала, що він її брав силою від самого початку, бив”, – згадує Тодіка Михайла Хачатуряна.

“Він ніколи не був нормальним. Чому, якщо всі вони були поганими, він не вигнав усіх? Тому що хотів знущатися над дівчатками! Він маніяк, маніяк із пелюшок! До речі, він наркотики не вживав, не пив, завжди себе беріг! У санаторії їздив, говорив, що хворий”, – продовжила вона.



Бабуся сестер, які вбили батька, зазначає, що відчуває свою провину в сімейній трагедії.

“Це я винна в усьому. Якось я увійшла у ванну і побачила, що Аурелія помітно округлилася. Я почала тремтіти, дівчинці 17 років! Подзвонила йому і кажу: “Ти знаєш?!” А він каже: “Нічого не знаю”. Я йому сказала: “Будь ти проклятий!”. Ось він і проклятий…” – сказала жінка.

Нагадаємо, 27 липня три сестри-москвички жорстоко розправилися над своїм батьком. Вони завдали йому більше 30 ударів ножем.

Пізніше з’явилася інформація, що загиблий москвич регулярно бив і сексуально домагався своїх дочок.

Суд не заарештували жодну з трьох дівчат, проте їм все ще загрожує позбавлення волі до 15 років. При цьому, за деякими даними, вони можуть сісти за ґрати довічно.

Читайте також:  На Житомирщині вбили адвоката одного з підозрюваних у справі Вороненкова: подробиці

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.