facebook

Потрапила під гарячу руку чоловіка: Ззнайшли валізу з розчленованим тілом жінки

Жахливий злочин стався вчора на Київщині. Як повідомляють в поліції, жінка, гуляючи з собакою поблизу залізничної станції в місті Фастів, виявила валізу на коліщатках, всередині якої знаходилося розчленоване тіло. На місце виїхала слідчо-оперативна група Фастівського відділення поліції, кінологи, криміналістична лабораторія.

За словами голови поліції Київської області Дмитра Ценова, під час проведення першочергових слідчо-розшукових дій вже через кілька годин поліцейський пес привів правоохоронців до будинку підозрюваного у вбивстві. Ним виявився 41-річний непрацюючий місцевий житель.




“Як розповів затриманий, під час розпивання алкогольних напоїв між ним і його співмешканкою виникла сварка, в результаті якої він вдарив жінку по голові. Коли зрозумів, що жінка мертва, вирішив позбутися тіла, розчленувавши його сокирою і ножем”
, – повідомляють в ГУ НП Київської області.

За місцем проживання підозрюваного поліцейські провели невідкладний обшук. Правоохоронці виявили та вилучили предмети, що вказують на безпосередню причетність чоловіка до скоєння злочину.

Зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. Зараз призначені всі необхідні експертизи, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Читайте також:  На Івано-Франківщині поліція розшукує батьків дівчинки, яка після ДТП перебуває в реанімації

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.