facebook

Маленьку прикарпатку, яку вчора оголосили в розшук, знайшли зaдушeнoю та згвaлтoванoю

У неділю 18 червня, у Косівському районі зникла маленька дівчинка, яку поліція просила небайдужих громадян допомогти знайти, повідомляє своїх читачів інформаційний ресурс Правда іф, із посиланням на правоохоронні органи.

ВІДДІЛ ЮВЕНАЛЬНОЇ ПРЕВЕНЦІЇ РОЗШУКУЄ 9-РІЧНУ ДІВЧИНУ, ЯКА 18 ЧЕРВНЯ БЛИЗЬКО 15:00 ГОДИНИ ВИЙШЛА З ДОМУ ТА ПО ДАНИЙ ЧАС ЇЇ МІСЦЕ ПЕРЕБУВАННЯ НЕВІДОМЕ.ЗНИКЛА- БОГДАНЮК ВЕРОНІКА ПЕТРІВНА, 2013 РОКУ НАРОДЖЕННЯ, ЖИТЕЛЬКА СМТ. КУТИ, КОСІВСЬКОГО РАЙОНУ. ПРИКМЕТИ РОЗШУКУВАНОЇ: ЗРІСТ 150СМ.,ХУДОРЛЯВОЇ ТІЛОБУДОВИ, ВОЛОССЯ ЧОРНЕ, СЕРЕДНЬОЇ ДОВЖИНИ, НА ПІДБОРІДДІ РОДИМКА. МАЛОЛІТНЯ БУЛА ОДЯГНЕНА В КОРИЧНЕВІ ДЖИНСИ, БІЛУ МАЙКУ ТА КОРИЧНЕВУ НАКИДКУ, МАЄ ІЗ СОБОЮ ПАРАСОЛЮ ЧОРНОГО КОЛЬОРУ.



Про те вже на ранок надійшла інформація, що малолітню дитину було знайдено мертвою на березі ріки Черемош. Імовірною причиною смерті може бути задушення. Перед смертю дитина була жорстоко зґвалтована.

Факт смерті дівчинки Правді іф підтвердили у правоохоронних органах.
Імовірним убивцею та ґвалтівником дитини у соцмережах вказують рідного 34-річного дядька дівчинки., якого було оперативно затримано прикарпатськими правоохоронцями.

Наразі триває слідство.

Більше деталей згодом…

Головне фото ілюстративне

Читайте також:  У Франції учасник весілля випадково застрелив гостю іншого весілля

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.