facebook

На Надвірнянщині розшукують чоловіка, який побив односельця та втік

Конфлікт між чоловіками стався вчора біля сільського магазину одного із сіл Надвірнянського району. В ході бійки житель району наніс 25-річному односельчанину тілесні ушкодження у вигляді різаної рани лівого передпліччя.


Пораненого чоловіка доставили до центральної районної лікарні. Очевидці викликали поліцію, повідомляють у секторі комунікацій ГУНП в області.
Поліція встановила, що вчора надвечір в одному із сіл району двоє чоловіків посварилися, відтак побилися. Місцевий мешканець 42-річного віку скляною пляшкою наніс 25-річному односельцю тілесне ушкодження у вигляді різаної рани лівого передпліччя. Після чого почувши, що місцеві мешканці викликають поліцію, з місця події втік.
Наразі правоохоронці проводять відповідні заходи щодо встановлення місця перебування останнього.
Дії зловмисника кваліфіковано як хуліганство. За цим фактом розпочато кримінальне провадження (ч. 1 ст. 296 ККУ). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років.

Читайте також:  "Вибив зуб": спливла інформація про бійку Богдана з Бакановим

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.