facebook

“Кохання на виживання”: пара з Коломиї взяла участь у популярному проекті. ФОТО

Закохана пара з Коломиї Христина та Євген взяли участь у шоу “Кохання на виживання”.

Під час першого випробування  Христині та Жені доведеться пройти 5 км до центра міста. При цьому Христина сяде Жені на плечі, а на кожному з чотирьох перевірочних пунктів хлопцеві будуть вішати на пояс важкий камінь. Чи подолає пара це випробування?

За кожне пройдене випробування пара отримує ключ. Що більше ключів, то більше шансів виграти 100 тисяч гривень.

Для Жені та Христини участь у проекті не стала фінальною крапкою у стосунках. Більше того, екстремальні пригоди у нетрях Нью-Делі позитивно позначилася на спільному житті закоханих.

Щоправда, є один неприємний нюанс: після історії з козячою головою в супі Христина заріклася готувати м’ясо.

Змінилися й уподобання Христини щодо зовнішності. Якщо раніше дівчина подумувала про пластику й хотіла збільшити губи, то зараз міркує інакше.



А от Женя досі як страшний сон згадує індійську хіджру – чоловіка, який виглядає і поводиться як жінка. За кожну неправильну відповідь хлопця про свою дівчину він мав виконати бажання нової “приятельки”. Попри очевидну огиду до місцевого трансвестита, герой реаліті героїчно витримав шмагання батогом, ніжні поцілунки та навіть покірно поголив хіджрі руки й ноги!

Низка випробувань проекту “Кохання на виживання” не змогла розірвати стосунки пари. Зараз молоді люди думають, як відсвяткувати Новий рік. І паралельно будують спільні плани на найближче майбутнє

Читайте також:  “Мерзенний. Слабохарактерний, підлий чоловічок”: Українців обурив новий учасник популярного шоу “Наречена для тата”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.