facebook

У мережі повірили пораді просвердлити дірку для навушників iPhone 7

В Інтернеті з’явилося відео, що пояснює власникам нових iPhone, як просвердлити дірку для навушників в їх смартфоні. Відео виклали на сайті youtube.
Деякі користувачі послухали поради, які дає автор відео, і були здивовані результатом. Автор відео пропонує затиснути гаджет в лещатах і дрилем просвердлити дірку діаметром 3,5 мм. На даний момент ролик набрав більше 8 мільйонів переглядів.
3504d2c3bda1776bbb1057f010a7cf4acec26598
Справа в тому, що компанія Apple відмовилася від традиційного роз’єму для навушників при створенні iPhone 7. Це дозволяє заощадити місце для мікросхем, що робить телефон більш потужним.



Замість звичних навушників користувачам пропонують користуватися пристроями, з’єднаними з телефоном за допомогою Bluetooth. Однак це нововведення зрозуміло не всім користувачам, тому, виявивши на YouTube відео, яке пропонує самостійно зробити роз’єм, деякі пішли інструкцій і отримали зламаний телефон.

Раніше 16 вересня Apple офіційно розпочала продаж iPhone в Європі, Азії та Австралії, що викликало неймовірний ажіотаж серед покупців. Нагадаємо, Apple випустила десяту версію iOs, яка викликала проблеми у багатьох користувачів “яблучних” гаджетів.

Читайте також:  Топ-20 корисних лайфхаків для iPhone

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.