facebook

Вчителі можуть лише позаздрити: скільки заробляють репетитори в Україні

Пропонуємо дізнатися, який розмір заробітньої плати пропонують роботодавці репетиторам з різних предметів.



В Україні вчителі часто стикаються з такою проблемою як маленька заробітня плата. Тому, деякі педагоги обирають для себе репетиторство.

Редакція сайту Новини Pro вирішила розглянути, скільки можна заробити репетиторам в Україні, спираючись на дані з сайту Work.ua. Нижче зробили аналіз заробітних плат репетиторів у різних предметних сферах.

Скільки заробляють репетитори
Репетитор історії

Середня заробітна плата репетитора з історії в Україні становить близько 17 500 гривень. Проте можна знайти вакансії з більшим розміром грошової винагороди за роботу.

Наприклад, в Рівному репетиторам з історії пропонують від 10 до 25 тисяч гривень на місяць.

Умови роботи передбачають проведення уроків частково онлайн, частково в сучасному офісі в центрі міста.

Репетитори працюють з учнями середньої та старшої школи, готують їх до НМТ, контролюють виконання завдань та проводять онлайн-консультації.

Репетитор англійської мови

Знавці іноземних мов завжди цінувалися серед роботодавців. Тому їм пропонують одну з найвищих заробітних плат. Так, згідно з даними сайту з пошуку роботи, репетитори з англійської мови можуть заробляти в середньому 22 500 гривень.

До того ж в одній із вакансій пропонують репетиторам заробітну плату від 15 до 30 тисяч гривень. Для досягнення таких доходів у київській онлайн-школі потрібно бути готовим працювати щонайменше 10 годин на тиждень, з можливістю самостійно обирати робочий графік.

Роботодавець також відкритий до кандидатів, які шукають як основне місце роботи, так і для додаткового заробітку.

Хоча школа базується в Києві, робота пропонується в повністю віддаленому форматі, що дозволяє працювати з будь-якого міста.

В оголошенні зазначається, що для отримання понад 25 тисяч гривень необхідно працювати 5 днів на тиждень по 8 годин щодня.

Читайте також:  У 2020 році підвищать зарплати, перш за все, тим освітянам, які отримують "мінімалку"

Репетитор з математики

Середня заробітна плата репетитора з математики в Україні складає 15 тисяч гривень. Проте в онлайн-школах є вакансії, де пропонують грошову винагороду за роботу в розмірі від 13 до 35 тисяч гривень на місяць.

При цьому робота відбувається повністю дистанційно. Роботодавець надає всі необхідні матеріали для занять.

До того ж в одній з онлайн-шкіл одразу прописали розмір оплати за заняття. так за індивідуальні уроки репетитор може отримувати:

15 занять на тиждень – 9 800 грн/місяць;
20 занять на тиждень – 13 050 грн/місяць;
30 занять на тиждень – 19 500 грн/місяць;
40 занять на тиждень – 26 100 грн/місяць.
Тоді як за групові заняття можна отримувати:

15 занять на тиждень – 13 050 грн/місяць;
20 занять на тиждень – 17400 грн/місяць;
30 занять на тиждень – 26100 грн/місяць;
40 занять на тиждень – 34800 грн/місяць.
Тож, можна зробити висновок, що заробітки репетиторів в Україні варіюються залежно від предмета, формату роботи та досвіду.

Раніше ми повідомляли, яку заробітню плату отримує вчитель першої категорії. Також ми писали, скільки заробляють вчителі фізкультури у різних містах України.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.