facebook

Допомога зі США буде: астролог Влад Росс назвав ключові дати квітня і дав прогноз для України

Астролог Влад Росс, який назвав переломний період для України, заявив, що у квітні нарешті передадуть Україні військову допомогу і попередив про ймовірний початок “справжньої” війни.



Про це він розповів на YouTube-каналі “Коростильов онлайн”.

За його словами, 21 квітня Юпітер та Уран з’єднаються, після чого приєднаються до Білого місяця і це стане позитивним часом для України.

“США нарешті таки передадуть нам багатостраждальну військову допомогу. Це може статися і раніше, але ця дата найсильніша, тож в цей день можливо це нарешті станеться”, – заявив він.

Окрім цього, 1 квітня розпочався період ретро-Меркурія – він триватиме до 25 квітня і це означає, що всі процеси прискоряться.

Астролог попередив, що наприкінці місяця, а саме 30 квітня, Марс – планета війни – переходить у войовничий знак Овна. Це не свідчить про перемир’я, а навпаки може говорити про те, що розпочнеться справжня війна.

“Ми пам’ятаємо, що Пєсков сказав, що їхня “СВО” закінчилася і почалася війна, і в той же день росіяни вдарили по ДніпроГЕСу і в Москві стався теракт. Тож в ніч на 30 квітня, коли буде Вальпургієва ніч, я прогнозую, що розпочнеться справжня жорстока війна”, – наголосив Росс.

Він також додав, що квітень, в цілому, буде багатим на події, буде сонячне затемнення, яке не буде видно в Україні, однак важливі події можуть бути в США і Південній Америці.

Читайте також:  Шольц погодився на передачу Україні танків Leopard – Spiegel. ОНОВЛЕНО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.