facebook

Що це за м’ясний маринад, який робить шашлик ніжним, як вата

Сезон гриля майже закінчився, і час спробувати нові рецепти гриля.



Дізнайтеся, який м’ясний маринад зробить вашу печеню м’якою, як пух, завдяки нашим інгредієнтам.

Якщо ви хочете зробити м’ясо шашлику ніжним і соковитим, можна використовувати такий маринад:

Інгредієнт:

– 1/2 склянки оливкової олії
– 1/4 склянки лимонного соку
– 1/4 склянки соєвого соусу
– 3 подрібнених зубчики часнику
– 1 столова ложка меленого коріандру
– 1 чайна ложка порошку чилі
– 1 чайна ложка порошку куркуми
– 1 чай з меленого фенхелю
– 1 чайна ложка цукру
– Сіль і перець за смаком

Інструктувати:

1. Змішайте в мисці оливкову олію, лимонний сік і соєвий соус. Добре перемішайте, щоб інгредієнти повністю з’єдналися. 2. Додайте в маринад подрібнений часник, коріандр, порошок чилі, куркуму, кмин, цукор, сіль і перець. Перемішуємо, щоб всі спеції розподілилися поступово.

3. М’ясо (яловичину, свинину або курку) нарізати шматочками для смаження. Помістіть м’ясо в плоску ємність або пакет для маринування.

4. Залийте м’ясо маринадом, переконавшись, що воно повністю покрите з усіх боків. Залиште м’ясо маринуватися в холодильнику на 4-6 годин або краще на ніч, щоб м’ясо промаринувалося рівномірно.

5. Перед приготуванням шашлику вийміть м’ясо з маринаду і залиште при кімнатній температурі на 15-20 хвилин.

6. Приготуйте зажарку на грилі або сковороді. Під час приготування не забувайте періодично перевертати, щоб рівномірно пропектися з усіх боків.

Завдяки цьому маринаду поєднання соєвого соусу, лимонного соку і спецій допоможе м’ясу стати м’яким і соковитим, як вата. Насолоджуйтесь смачними стравами на грилі!

Читайте також:  Курйоз: франківці смажать шашлики на балконі багатоповерхівки (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.