facebook

Суп гарбузовий: найпростіший рецепт

3 год. 30 хв.
Харчова цінність на 100 г 65 ккал



Автор Катерина Труш

Все, що вам потрібно зробити, це дістати насіння, влити всередину гарбуза трохи курячого бульйону і запекти весь гарбуз у духовці.

Інгредієнти
гарбуз
1 шт. на 1,5 – 2 кг
розмарин
2 гілочки
чебрець
3 гілочки
зелена цибуля
1 шт.
курячий або овочевий бульйон
3 склянки
мелений чорний перець
1 столова ложка
сир пармезан
40 г
1. Розігрійте духовку до 200 градусів. Застеліть деко з бортиками пергаментним папером і відкладіть убік.

2. Використовуючи ніж для очищення овочів, виріжте конічне коло навколо стебла гарбуза. Видаліть його верхівку та обріжте всі волокнисті шматочки. Ложкою дістаньте гарбузове насіння і викиньте.

Читайте також:  Домашнє вино з будь-якого варення замінить вам магазинний алкоголь: готово вже за три тижні

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.