facebook

Астрoлoгiчний прогнoз для Укрaїни на 2023 рiк вiд Рубiни Цибульськoї

Тема того, що чекає Україну найближчим часом, хвилює всіх, не лише українців, а й сусідніх країн. Можна почитати коментарі політиків, можна просто сподіватися на майбутнє, а можна звернутися до астрологів, психологів чи тарологів, щоб зрозуміти, що буде завтра. Однак сьогодні настав час обговорити прогнози Рубіни Цибульської на 2023 рік щодо України.



Хто то?
Рубіна Цибульська – генетичний носій. Свого часу вона вийшла у фінал шоу «Битва екстрасенсів» і привернула увагу не лише завдяки яскравій зовнішності, а й таланту.

Дівчинка з дитинства знала, що вона трохи не схожа на інших дітей. Її батьки також були екстрасенсами, але, як вона сама сказала, вони вибрали кожен чорну магію, а ясновидіння було більш доброзичливим, тому вона вибрала світлу.

Крім того, медіум довгий час вважала свій дар нечистим і відмовлялася ним користуватися. Однак у 17 років вона зустріла паралізованого хлопця, серце не витримало. Вона хотіла вилікувати дитину, відчула прилив сил, через місяць вилікувала її і з цього моменту стала ясновидицею.

У зрілому віці вона вийшла заміж і народила хлопчика, який також розвинув дар пророцтва у віці чотирьох років.

Звичайно, в умовах усіх подій екстрасенс не може залишатися осторонь і також активно прогнозує майбутнє України. Тому варто обговорити прогнози астролога Рубіни Цибульської для України.

Чого очікувати?
Війна може тривати, але для українців головне – протриматися до кінця 2022 року, адже після цього періоду бойові дії значно зменшаться, хоча й не припиняться. Такі прогнози дають астрологи.

Звичайно, наслідки цієї війни ще довго будуть хвилювати жителів країни, особливо якщо бойові дії не припиняться, якою б красивою не була статистика, відновити війну не вдасться жити в країні.

Читайте також:  Як помре Путін і коли Україна переможе Росію: астрологиня озвучила прогноз та назвала терміни

Сила українців у свободі, любові та чесності. Главу держави в 2023 році чекає багато труднощів, адже попереду для нього не зовсім легкий в астрологічному плані період. Астрологічне пророцтво Рубіни Цибульської для України говорить, що ударів по ній буде багато, і український народ має стати єдиним цілим, підтримати лідера, тоді у 2023 році буде шанс на перемогу.

Можливо, протягом року Україна звільнить деякі міста з-під свого контролю. Тому українцям ще рано повертатися на батьківщину, але люди вірять, що все може закінчитися, якщо Володимир Путін піде з цього світу. За деякими прогнозами, його можуть убити, і, можливо, до середини 2023 року майбутнє Кремля тоді буде дуже поганим, і Україна матиме всі шанси одужати і стати кращою, ніж раніше. 1. пророки Рубіни. Цибульського на 2023 рік для Світу.

Пророцтво Рубіни Цибульської
Треба сказати, що прогноз досить позитивний для України. Вона вважає, що до початку 2023 року бойові дії дещо вщухнуть, але перемога не буде остаточною.

Ворожка сказала, що це буде досить складний і багатий на події час. Очікується, що 2023 рік буде холодним, але криза поступово пройде, тобто є хороші шанси, що з часом ситуація почне покращуватися. Насправді, сьогодні можна побачити деякі позитивні зрушення. Люди навіть почали повертатися на роботу в Україну, активізуючи всі свої ресурси, що є дуже позитивною зміною.

Є дуже хороша новина: синоптики вважають, що найгірше, що може статися з життям українців, станеться у 2022 році. Україну чекає світле майбутнє. Однак країна довго відновлюватиметься. Найважче в цій ситуації те, що кожен змушений покладатися сам на себе.

Експерти вважають, що активні військові дії на території України припиняться до 2023 року, але перемога не буде остаточною. Весна 2023 року все покаже, хоча українцям в цей час буде дуже страшно, адже у людей з часом виробляється стійкість до стресу. Усі чекатимуть перемоги, але війна може тривати на окупованій території.

Читайте також:  Прикарпатка взяла участь у шоу “Міняю жінку”

Словом, останній прогноз Рубіни Цибульської для України на 2023 рік показує, що в остаточному варіанті на країну чекає перемога. Однак поки важко сказати, якою буде вартість.

Пророцтво про Володимира Зеленського
Звичайно, громадськість активно цікавиться пророцтвами екстрасенса Рубіни Цибульської про Зеленського. Нічого нового тут сказати не можна. За прогнозом Цибульської, він обійме посаду чинного керуючого справами країни. Збройні сили під його керівництвом наступатимуть на окупаційні війська, завдаючи досить серйозних ударів по їх військовій підтримці, поступово витісняючи окупаційні війська з територій, що належать Україні.

Володимиру Зеленському, звичайно, буде нелегко, але це не означає, що буде важко, адже українці сьогодні, як ніколи, усвідомлюють, що майбутнє країни лише в єдності. У тому числі солідарні з президентом.

Як невеликий висновок скажу, що астрологія, нумерологія і ворожіння – далеко не всі науки. Пророцтва не збуваються на 100%, інформація часто не підтверджується, але, незважаючи на те, що це всього лише прогноз, який може статися в найближчому майбутньому, не варто сприймати ці слова легковажно. У кожній людині є духовна сила, і якщо вірити в щось хороше, воно рано чи пізно станеться.

Тому люди повинні працювати над собою, молитися і розвиватися, тільки так закінчиться війна. Військові дії не припиняються на полі бою. Кожен повинен боротися сам із собою, від цього залежить 50% перемоги, тому сьогодні приказка «все в твоїх руках» здається набагато бадьорішою, ніж раніше.

Шукайте деталі в групі Facebook