facebook

“Війна на Донбасі закінчиться, проте…”: Астролог приголомшив прогнозом на 2020 рік. Жити стане краще!

Відомий астролог Влад Росс зробив прогноз для Донбасу, назвавши, за яких умов на сході України завершиться збройний конфлікт. Крім прогнозу щодо ситуації на Донбасі, Росс також висловився про Президента України Володимира Зеленського, відповівши, що чекає українську державу з таким лідером.

За словами астролога, такий прогноз можна скласти через сходження двох планет: Сатурн – символ заморозки і Плутон – символ конфліктів.

“Тому можна очікувати, що всі глобальні конфлікти, в тому числі і на Донбасі, будуть заморожені. Нас чекає” холодне “перемир’я за методом Кіпру”, – вважає Росс.


Що стосується президента України, то тут провісник був більш оптимістичний у своїх прогнозах. Він вважає, що Зеленський для України – людина нової формації, з якою наша країна вийде на більш якісний рівень.

“Наскільки я знаю з внутрішньої інформації, він хабарів взагалі не бере. Йому пропонували по 200 мільйонів, по 300 мільйонів, намагалися розкручувати з ним якісь схеми, але він відмовився повністю”, – зазначив Влад Росс.

Він передбачає, що при Зеленському народ України стане жити краще. Адже, на його думку, вже зараз президент робить те, що декларував раніше.

“Навіть з цього дрібного і нещасного бюджету України він якимось чином намагається підняти пенсії стареньким, трошки знизити комунальні платежі, збити ціну на бензин”, – зазначив астролог.

Лише один момент, підкреслює Росс, негативно позначається на становищі Зеленського. Астролог заявив, що мається на увазі оточення президента.

Читайте також:  Їдять свою плаценту та довіряють судам: Супрун заявила, що українцям не вистачає здорового глузду

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.