facebook

Коли в Україні закінчиться навчальний рік 2023 – 2024

Цей навчальний рік в Україні стартував 1 вересня 2023 року. Однак триватиме він довше, ніж зазвичай.



Додатковий час передбачили для надолуження освітніх втрат, які можуть виникнути, зокрема, через блекаути. Коли ж в Україні закінчиться навчальний рік 2023 – 2024, підкаже 24 Канал.

Коли в Україні закінчиться навчальний рік 2023 – 2024
Так, цей навчальний рік в Україні завершиться 28 червня 2024 року. За його організацію у конкретному регіоні відповідають на місцях. Навіть дати канікул у межах цього навчального року місцева влада та директори шкіл можуть встановлювати самостійно. Усе залежить від безпекової ситуації у кожній області. З тієї ж причини учні навчаються очно, онлайн чи у межах змішаної форми.

Розумієте, що шкільна очна освіта перестала давати дитині базові знання? Це не привід для паніки. Щоб відчути різницю у підході до викладання та забезпечити дитину найкращими навчальними матеріалами, випробуйте дистанційне навчання у школі “Оптіма” або ж зверніться до репетиторів від Optima Academy.
Коли шкільні канікули 2023 – 2024

У Міносвіти України недавно заявили, що міністерство визначає лише початок і кінець навчального року. За організацію освітнього процесу відповідає керівництво школи. У кожному регіоні також можуть самостійно визначати дати відпочинку школярів.

Читайте також:  Укриття у школі: чи мають пускати учнів і батьків після початку повітряної тривоги

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.