facebook

Батькам та учням приготуватися: Почалася глобальна реформа школи – тепер усе через новий додаток “Мрія”

В Україні запускають новий освітній проект «Мрія».

Президент України Володимир Зеленський говорив, що в Україні мають намір запустити новий освітній проект, який допоможе як дітям, так і вчителям. І ось тепер на сторінці Мінреінтеграції повідомили, що вже мають намір запустити це нововведення.

Згідно з інформацією, він допоможе дітям, батькам та вчителям краще орієнтуватися у навчальному процесі та за його рамками.

Для школярів у додатку є все, що необхідно учню для навчання. Будь-яка інформація про освітні програми, курси, відеоматеріали, позакласні активності, олімпіади, гуртки. Також у проекті «Мрія» можна стежити за графіком занять та позакласними активностями.

Крім усього вищепереліченого, у додатку школяр матиме свій ID. Це унікальний цифровий дитячий документ, створений за аналогією з Дія

Батькам новий проект допомагатиме дізнатися про успішність дитини в школі і чи перебуває вона в укритті під час повітряної тривоги. Крім того, за допомогою сервісу батьки зможуть спілкуватися з вчителями та отримувати від них зворотний зв’язок.

Вчителі ж за допомогою нового сервісу можна буде знайти не лише стандартні матеріали для підготовки до уроків, а й спеціальні курси, за допомогою яких можна буде зробити навчальний процес простішим та цікавішим.

Для початку додаток протестують у деяких школах. Для інших освітніх закладів старі він стане доступним у 2024 році.

Читайте також:  Як мають працювати школи у "жовтій" зоні з 6 грудня

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.