facebook

Екстрасенс спрогнозував переломний момент на війні у День Незалежності: названо найнебезпечніші міста

Відомий таролог та колишній учасник “Битви екстрасенсів” Віктор Литовський вважає, що Росія готує чергові терористичні акти у День Незалежності України, 24 серпня. Провидець спрогнозував складний та переломний момент для нашої країни, а також можливості для змін та зростання.



Екстрасенс спрогнозував переломний момент на війні у День Незалежності: названо найнебезпечніші міста – today.ua
Езотерик проаналізував розклад карт Таро. Він побачив комбінацію карт Шут, Зрада, Обман та Ніж у спину. Це говорить про можливі удари противника, провокації та негативні ініціативи з боку російських окупантів. Литовський пояснив, що майбутнє наших держав залежить від дій та рішень, які вона ухвалить у складний період.

“Якщо говорити про конкретні міста, то в День Незалежності 2023 року необхідно бути напоготові Одесі, Києву, Харкову, Дніпру, частині Запоріжжя та частині Заходу України. Карти вказують на складності та невизначеність, а також на потенційні зміни чи кризові ситуації, які потребують уваги пристосування”, – зазначив екстрасенс.

На думку таролога, 24 серпня очікується переломний момент та ухвалення непростих рішень. Але цей шлях вдасться пройти гідно:

“Наприкінці розкладу випадають карти Перемога, Тріумф, Сила та символ птаха Фенікса. Мається на увазі, що Україна відродиться і процвітатиме”.

Віктор Литовський закликав громадян вірити у свої здібності та ЗСУ.

Коли в РФ повалять злочинний режим

Мольфар і таролог Макс Гордєєв запевнив, що в країні-агресорі очікується бунт, але він не буде таким емоційним, як той, який влаштував засновник ПВК “Вагнер” Євген Пригожин. Спроби перевороту спостерігатимуться протягом двох років. Наразі йде ретельне планування повалення влади:

“Можу чітко сказати, що планується і буде він протягом двох років приблизно”.

Екстрасенс спрогнозував переломний момент на війні у День Незалежності: названо найнебезпечніші міста

Читайте також:  В Україні змінились правила мобілізації: з якими хворобами призиватимуть і чи служитимуть студенти

Гордєєв також вважає, що вагнерівці хотіли знищити президента Білорусі Олександра Лукашенка, але поки що не можу його реалізувати.

“Вони можуть вбити лідера Білорусі, але ця ситуація досить складна. Думка і навіть план уже був, але з реалізацією – зараз шанси дуже невисокі”, – пояснив мольфар.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.