facebook

На заході України на 500 тисяч доларів обікрали відомого українського футболіста. ФОТО

Правоохоронці на Закарпатті викрили злочинну групу, яка обікрала колишнього гравця національної збірної України з футболу та ФК “Шахтар” Донецьк.

Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

За даними слідства, двоє членів злочинної групи здійснювали крадіжки з приватних будинків у Закарпатській області.

“Вони ретельно готувалися до вчинення злочинів. За допомогою спецтехніки проводили спостереження за майбутнім об’єктом. Щоб їх не викрили, пересувалися дорогами без відеоспостереження та використовували інші методи конспірації. Однією з жертв крадіїв став колишній гравець національної збірної України з футболу та ФК “Шахтар” Донецьк. З його будинку викрали значну кількість коштовних речей та гроші. Загалом вони завдали потерпілим понад 500 тис. доларів США збитків”, – йдеться у повідомленні.

В ході обшуків у підозрюваних правоохоронці знайшли та вилучили викрадене майно. Чоловікам оголосили підозру за фактом викрадення чужого майна (ч. 4 ст. 185 КК України). Також їм суд вже обрав запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

Застереження: Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.



Читайте також:  Через шахраїв номер картки, на яку збирали допомогу 4-річній Кірі, змінений

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.