facebook

“Вона верещить…”: екс-вагнерівець шокував зізнанням про вбивство 5-річної дівчинки (відео)

Найманець розповів про наказ Пригожина “зачистити та знищити всіх” у Соледарі та Бахмуті.

Екс-“вагнерівець” та колишній засуджений росіянин Азамат Улдаров зізнався у звірствах, які здійснював в Україні за наказом ватажка ПВК “Вагнера” Євгенія Пригожина.

Зокрема, у розмові із засновником російської правозахисної організації Gulagu.net найманець розповів про жорстокі вбивства жінок та дітей, й про контрольний постріл у голову маленькій дівчинці під час зачистки Соледара.

“Те, що ми творили, коли заходили у Соледар і у Бахмут, ось це була сцена… Нам дали команду зачистити та знищити всіх… Й ми йшли, вбивали всіх. Були жінки, чоловіки, пенсіонери, пенсіонерки та діти… Вона верещить, вона маленька дитина, розумієш? Їй п’ять-шість років, а я вистрілив, ти розумієш, контрольний. Я нікого не повинен був випустити, нікого. Була дана команда”, – зізнався Улдаров.

За його словами, накази на звірства віддавав Пригожин:

“Пригожин сказав не дати виходу нікому, всіх знищити. І ми виконували цей наказ”.

“По суті покарати хочу всіх. Хочу, щоб Росія та інші держави знали правду. Я не хочу війни. Я не хочу кровопролиття. Я цією рукою виконав наказ – вбив дітей”,- додав екс-“вегнерівець”.



Азамат Улдаров – інші зізнання екс-“вагнерівця”

До цього УНІАН писав, як екс-“вагнерівець” Азамат Улдаров розповів про вбивство до 400 українців у підвалі дев’ятиповерхівки в Бахмуті місяць тому:

“Дітей було близько 40, Загалом людей 300-400. У мене не було вибору, Я не міг нічого зробити інакше. Була команда на знищення всіх. Це був великий будинок, дев’ятиповерхівка. Цілий підвал, перший-другий поверхи були забиті й заміновані. У мене не було вибору. Я прийняв рішення і дав команду на “нуль” всіх. Я дав команду обнулити всіх н***”.

Читайте також:  DZIDZIO розповів про особисту трагедію через ракетний удар по Яворівському полігону

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.