facebook

Три “голки” Путіна: екстрасенс розповів, удари по яких об’єктах знищать диктатора

У президента Росії Володимира Путіна, за аналогією з Чахликом невмирущим з відомої казки, чия смерть була захована в голці, є три об’єкти, які є квінтесенцією життєвої сили російського диктатора.



Про це в ефірі Апостроф TV розповів екстрасенс Максим Гордєєв.

“Перша “голка” Путіна – це мавзолей, там російський президент черпає езотеричну енергію. Мавзолей був побудований за спеціальною технологією, яку використовують шумери. Якщо наші ЗСУ вдарять по цьому об’єкту, Путін втратить основні сили та енергію”, – розповів він.

Друга “голка” Путіна, за словами екстрасенса, – це зірка, яка мерехтить у Кремлі, а третя – це його збудована церква “ночі” – головний храм ЗС РФ. Там він проводить свої ритуали, жертвопринесення тощо. Якщо зруйнувати ці три об’єкти, він стане набагато слабшим.

“Цей храм побудований за всіма канонами езотерики. Насправді він побудований у формі п’ятикутної зірки, але зроблений так, що кути дивляться на чотири сторони світу. Тобто чотири кола, а посередині сам храм. Це було зроблено за всіма канонами чорної магії. “Храм темно-зеленого кольору вночі виглядає чорним. Є країни, де дозволено будувати храми “сатани” – вони будуються саме за таким форматом”, – каже Гордєєв.

За його словами, там багато темних фресок, на деяких із них є зображення Люцифера під прикриттям ангела. Всі добре знають, що Люцифер теж був ангелом. Це зараз у 95% його зображують як риса, але раніше його малювали як грішного ангела, і саме ми бачимо в цьому храмі.

Екстрасенс додав, що для чорних храмів також типово те, що там використовують білі вбрання, чимось схожі на одяг Ку-клукс-клан, з довгими каптурами та рясами. Червоний колір теж превалює. Тобто це взагалі нетиповий храм для сприйняття людей, але езотерики побачать у ньому багато символізму, властивого темному чорному храму.

Читайте також:  Путіну привиділась польська "агресія": він заявив, що "тільки РФ дасть Україні гарантії безпеки"

На одній із ікон там зображено й самого Путіна, розповів Гордєєв. Це говорить про те, що в людини не все гаразд із головою. Він вважає себе месником Апокаліпсису, про якого йдеться у Біблії, що саме він принесе руйнування. І ми бачимо, як він підкреслює чотирьох вершників Апокаліпсису – війну, смерть, голод та чуму. Тобто всі ці частини одного цілого походять саме від Путіна, додав екстрасенс.

“Але на щастя для нас, це просто самопроголошений месник, який вважає себе реальним. І я на 100% впевнений, що доля вчинить з ним дуже жахливо, тому нам хвилюватися за це вже не потрібно”, – резюмував екстрасенс.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.