facebook

Українці складатимуть на права за новими правилами. Що зміниться

Усіх українців попередили про те, що в МВС вже було надано нові правила отримання прав водія. Так, українські автомобілісти отримуватимуть права по новому.



Про це повідомляється на порталі новин «finance»

Насамперед потрібно повідомити, що на території України будуть введені несподівані зміни в автошколах для отримання посвідчення водія.

У прес-службі Головного сервісного центру МВС звернулися до українців, щоби попередити про нововведення.

“Ми впроваджуємо новітні технології в процес складання іспитів, щоб вони були максимально прозорими, доступними та ефективними”, – сказав начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик.

На даний момент відомо, що хочуть зробити верифікацію та доступ до класу для складання іспитів, де будуть встановлені спеціальні камери.

Крім цього, іспит проходитиме в екзаменаційному класі за нових умов: Face ID ідентифікація особи протягом усього процесу складання, фіксація особи та екрана при негативній відповіді на екзаменаційне питання, виключення віддаленого доступу до робочих місць. Ще моніториться сама поведінка людини і буде фіксація на відео процесу складання іспиту.

Важливо, що буде змінено процес практичної складання іспитів. Також буде закупівля для сервісних центрів МВС транспортних засобів із вбудованими технічними засобами різних категорій.

Читайте також:  З 17 травня в Чехії знімуть чергові обмеження: що зміниться

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.