facebook

У Римі вбили молодого Італійця, який захищав свою дівчину-українку.

Пізно ввечері в Римі під час пограбування від кулі загинув італієць. 24-річний Лука Саччі захищав свою дівчину, 25-річну українку Анастасію Кілемнік.



Трагедія сталася на розі вулиці Теодоро Моммсен і Бартолоні, біля парку Каффарела.

“Ми щойно вийшли з паба. Я відчула, що мене тягнуть ззаду, вони сказали мені: “Віддай нам сумку”. Я знімала рюкзак, коли вони вдарили мене битою. Тоді втрутився той, хто поцілив у голову Луки”, – про це розповіла Анастасія Кілемнік італійському інтернет-виданню La Repubblica.

За даними слідчих, вона та її хлопець пішли у бар 23 жовтня після робочого дня, щоб випити пива. На вулиці біля виходу з бару близько 23:30 на пару напали. Двоє італійців спробували висмикнути рюкзак у дівчини, вдарили її битою по голові. За неї вступився Лука. Нападники вдарили його прикладом, а потім вистрілили в голову. Ще одна куля потрапила всередину бару. На щастя, нікого не зачепивши.

Нападники втекли на автомобілі Smart. Тривогу підняв водій таксі, яке проїжджало вулицею Бартолоні.

Першими на місце події прибули лікарі. Луку з кулею в голові та Анастасію з синцями доставили до лікарні. Дівчині надали медичну допомогу та відпустили, а хлопець помер ранком у реанімації лікарні.

На злочин вже відреагував міністр внутрішніх справ країни Матео Сальвини.

“Довічне ув’язнення для цих проклятих вбивць! Без поблажок. Помолимося за бідного Луку!” – заявив він.

Тим часом італійці несуть квіти до місця трагедії.

Читайте також:  На Прикарпатті літній чоловік скоїв самогубство

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.