facebook

«Підступні рашисти відібрали жuття». На війні загuнув доброволець Сергій Кот. Вічна пам’ять Герою України

Віддав життя за вільну Україну 51-річний житель Писарівки. Чоловік з перших днів нападу росії пішов до війська добровольцем. У Героя залишилася велика родина.



Сумну звістку повідомила Калинівська міська рада.

— Підступні рашисти відібрали життя у ще одного хороброго захисника України – уродженця Писарівки Сергія Кота. П’ятдесяти однорічний Герой народився і виріс у Писарівці. Після закінчення школи навчався у Гущинецькому профтехучилищі, де здобував професію водія. Після служби у війську писарівчанин працював у місцевому колгоспі. А з часом переїхав жити до Києва, — йдеться у повідомленні. — Після віроломного нападу росії на Україну Сергій Кіт відразу ж перевіз родину з Києва у безпечне місце, в рідну Писарівку, а сам пішов добровольцем на фронт. Після 25 травня рідні втратили зв’язок із Сергієм Котом, ще жевріла надія, що Герой живий, але всі сподівання знищила трагічна звістка, яка надійшла у Писарівку.

Не дочекалися воїна його рідні… Без сина залишилася мати, без чоловіка дружина, без батька син. Двоє онуків уже не зможуть обійняти рідного дідуся.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героя! Вічна пам’ять!

Читайте також:  Учень 9 класу зaгинyв під час шкільного уроку на заході України: подробиці

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.