facebook

Окупанти завдали удару по Львову, є постраждалі: людей закликали залишатися в укриттях

Російські окупанти завдали ракетних ударів по Львову. Людей закликали залишатися в укриттях.



 

Відомо про щонайменше п’ятьох постраждалих. Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий.

“Прилетіло по Львову. Чекаємо на інформацію від Військової адміністрації. Прохання не поширювати фото/відео. Залишайтесь в укриттях”, – написав мер міста.

Згодом з’явилися перші деталі від очільника Львівської ОВА Максима Козицького. Він повідомив, що ракетних ударів було два, обидві ракети прилетіли в межах міста.

Російські окупанти били Львовом крилатими ракетами “Калібр”.

Попередня інформація про влучання у житловий будинок чи об’єкти інфраструктури не підтвердилася. Натомість відомо, що постраждали п’ятеро людей.

Козицький наголосив, що загроза наступних ракетних ударів зберігається і закликав людей залишатися в укриттях, а також повторив заклик Садового не фотографувати, не писати нічого в соцмережах, а також не читати та не розповсюджувати повідомлення з анонімних Telegram-каналів.

О 18:32 Андрій Садовий повідомив, що руйнування таки є. Внаслідок обстрілу загорівся один з промислових об’єктів, на якому зберігалося паливо. Він підтвердив інформацію про те, що житлова інфраструктура ушкоджень не зазнала і запевнив, що на місці працюють усі відповідні служби.

“Прошу всіх залишатись в укриттях до відбою повітряної тривоги”, – знову закликав міський голова.

Читайте також:  Генасамблея ООН призупинила членство росії у Раді з прав людини. "За" проголосували 93 країни

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.