facebook

В Одесі російська ракета вбила ще одну сім’ю: пара нещодавно одружилася й чекала дитину

В Одесі під час влучання ракети в житлову багатоповерхівку загинула 28-річна чемпіонка Одеси з бодібілдингу Людмила Чернецька та її чоловік Богдан. Удар ракети припав просто на їхню квартиру на четвертому поверсі.

В Одесі російська ракета вбила ще одну сім'ю: пара нещодавно одружилася й чекала дитину

Докладніше про це читайте у матеріалі OBOZREVATEL.

Чекали дитину
Напередодні Великодня, 23 квітня, російські терористи обстріляли мирну Одесу. По місту випустили відразу кілька ракет, одна з них влучила в багатоповерховий житловий будинок ЖК “Тірас”. Внаслідок цього в будинку почалася пожежа, ударом зруйновано декілька квартир.

Епіцентром ракетного удару стала квартира на четвертому поверсі, де жили 28-річна Людмила Чернецька та її 21-річний чоловік Богдан. Друзі кажуть, що молоді люди під час обстрілу були вдома, їхні тіла досі не можуть знайти. Але на зв’язок із рідними вони так і не вийшли.

Мила та Богдан одружилися у серпні минулого року

Сестра Богдана Яна написала в Instagram: “Але в мене так багато запитань. Чому ви повернулися з магазину за 15 хвилин? Чому це сталося саме цього дня? Чому я не вмовила вас поїхати? Чому ви жили саме на тому поверсі і саме в тій квартирі? Що ви відчували? Чи був ти наляканий? Я так сильно хотіла б бути поряд із тобою і обіймати тебе”.

Щоразу, коли починалася сирена, Яна писала братові, він швидко відповідав. Але цього разу 23 квітня так і не відповів. “…Більше не відповіси ніколи. Але я не припиню писати.

Я переживала за тебе найбільше, ти знаєш. Але тепер усе втратило сенс”.

Яна з братом Богданом


Яна каже, що Богдан мав стільки планів на життя, він любив саморозвиток, завжди розповідав про свої результати на роботі. Богдан мріяв багато подорожувати, як його сестра.

Читайте також:  Сім категорій військовозобов'язаних, які з 1 квітня мають прийти без повістки до ТЦК

А ще за тиждень до загибелі Богдан повідомив сестрі, що вони з Милою чекають на дитину.

Усього добивалася сама
Людмила Чернецька була чемпіонкою Одеси та віцечемпіонкою Південного регіону з бодібілдингу.

Її тренерка Наталія Дічковська згадує, що Людмила була дуже цілеспрямованою та вольовою дівчиною. “Вона ставила собі цілі й досягала їх. Вона говорила, що я так хочу, а значить так і буде. Для бодібілдингу в неї був високий зріст, проте їй це не заважало успішно тренуватися та посідати призові місця”, – каже Наталія.

Людмила – в центрі

Людмила займалася професійним бодібілдингом до 2017 року. Досягши результатів, за словами тренерки, вона зі спорту не пішла, але вже тренувалася для себе. Цей спорт потребує багато часу та праці, а також фінансових вкладень.

Імовірно, настав час, коли треба було обирати. Ще була робота. Мила була бровисткою, займалася нарощуванням вій, мала багато клієнтів.

Дівчина була єдиною дочкою в сім’ї. До заміжжя вона жила з мамою у 2-кімнатній квартирі буквально за 10 хвилин ходьби від цього ЖК.

Мила, Богдан і Яна

Пара чекала дитину

Загалом того дня, 23 квітня, під час вибуху ракети загинуло 7 людей. Троє з них – 28-річна Валерія Глодан, її 3-місячна донька Кіра та її мама Людмила. Чоловік Валерії, Юрій, дивом залишився живим. У цей час він вийшов у магазин по продукти.

Ще одна людина під час вибуху перебувала в машині й згоріла там живцем.

Ольга з донькою розвозили гуманітарну допомогу та залишилися цілі, але квартиру зруйновано

Декілька сімей залишилися без житла та речей. У тому числі сім’я психологині Ольги Самари. Як розповіла жінка на своїй сторінці у Facebook, зранку вона з дочкою розвозила гуманітарну допомогу до будинку для людей похилого віку. А потім потрапили під гудіння ракет, їм довелося лежати на землі.

Читайте також:  У боях за Ірпінь загинув призер чемпіонатів України, Європи та світу з військово-спортивного багатоборства та рукопашного бою

Коли приїхали до будинку, то застали жахливу картину – на місці квартири Мили та Богдана зяяла дірка. Їхня квартира також зруйнована. Ночувати їм довелося в студії.

Шукайте деталі в групі Facebook