facebook

Єдиної перемоги не буде, їх буде три: тарологиня зробила прогноз закінчення війни

За її словами, перемога можлива не на полі бою, а політичним рішенням



В України буде три перемоги, які передуватимуть закінченню війни. Такий прогноз зробила таролог Стелла.

За її словами, ймовірно, єдиної перемоги не буде, а буде три. Коли ЗСУ відкине ворога до кордонів початку війни, до 24 лютого 2022 року, або коли українська армія поверне Крим, Луганську та Донецьку області.

Проте тарологиня зауважила, що з приводу Криму, Донецька і Луганська вирішення можливе лише шляхом переговорів. Вона також вважає, що перемога можлива не на полі бою, а політичним рішенням.

– На полі бою ні. У нас буде варіант, коли це буде політичне рішення. По зброї – ні. Ми обмежені. Якби зброю надали з усього світу і ми «жахнули» по всій Росії і Кремлю, ми б були переможцями, але цього не допустять.

 

Нам дають потроху, самі спостерігають і накопичують свої запаси. Нам старе віддають, а собі нове. Це політичні ігри, щоб така маленька країна не виграла у величезної війну, щоб зберегти обличчя Путіну. Але, будь-яка війна закінчується, – розповідає таролог.

Стелла також вважає, що до кінця зими 2024 року закінчення війни не буде.

– За зиму буде зроблено 25% з усього, що нам потрібно. Не треба забувати, що у нас є Крим, Донецька і Луганська області.

 

Навіть якщо будуть звільнені Херсонська і Запорізька області – це не означає, що війна закінчилася, – говорить вона.

За словами таролога, Херсонська та Запорізька області можуть бути звільнені, проте навесні війна набуде зовсім іншого характеру.

 

Читайте також:  "Буде емоційне напруження": астролог попередив про початок найсильнішого протистояння для України на кінець березня

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.