facebook

Ексфутболіст “Карпат” загинув у боях з російськими окупантами під Харковом

Вихованець житомирського і львівського футболу Артур Гриценко віддав життя, захищаючи Україну від російських загарбників.



Ексгравець львівських “Карпат” загинув 22 квітня під час оборони Харкова. 43-річний Гриценко боронив рідну землю в складі 95-ї окремої десантно-штурмової бригади.

Про це повідомляє відділення НОК України у Львівській області на своїй сторінці в Facebook.

Артур Гриценко – уродженець Новоград-Волинського району Житомирської області. Мер міста вже приніс свої співчуття рідним героя.

“Захищаючи рідну землю від російських окупантів, 22 квітня 2022 року в зоні бойових дій загинув військовослужбовець 95-ї окремої десантно-штурмової бригади, наш земляк, житель с. Наталівка Артур Гриценко.

Мер міста, депутатський корпус та виконавчий комітет Новоград-Волинської міської ради висловлюють співчуття родині та близьким Артура Гриценка. У цей скорботний час ми з глибоким сумом поділяємо ваше горе і біль втрати”, – йдеться в повідомленні на сайті міської ради Новоград-Волинського.

Артур Гриценко – вихованець житомирського і львівського (тренер – Ярослав Луцишин) футболу. На професійному рівні виступав за ФК “Львів”, “Карпати-2”, “Галичину-Карпати”, “Газовик-Скалу” та інші команди.

Раніше ТСН Проспорт повідомляв, що на Херсонщині окупанти вбили українського призера чемпіонату Європи з кульової стрільби.

Читайте також:  На війні загинули троє військовослужбовців з Франківщини: Україна втрачає найкращих

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.