facebook

Почнеться фінальна стадія війни, яка принесе перемогу: астролог дав обнадійливий прогноз, відео

У травні 2024 року розпочнеться сприятливий період для перемоги України у війні з Росією. Саме цього весняного місяця відбудеться перелом на фронті.



 

Таке передбачення зробив астролог Алакх Ніранжан.

“Навесні 2024 року, якщо точніше, то в травні 2024 року, будуть серйозні зміни в астрологічній карті України, почнеться дуже сприятливий період для того, щоб перемогти, щоб почати перемагати. Цей час навіть набагато кращий, ніж той, що був в квітні 2023 року, але в цьому році сприятливий період для України довший”, – зазначив астролог.

За словами Ніранжана, такий період буде тривати цілий рік, тому для ЗСУ буде більше можливостей для перемоги над ворогом.

Астролог зазначає, що Україна повинна не тільки перемогти – у неї буде 9 місяців для того, щоб реорганізувати систему управління, перетворивши її на кардинально нову, коли кожна людина буде активно брати участь не лише у виборі керівника країни, а й у виборі шляху розвитку своєї країни.

“Для всього світу – такого, яким ми його зараз бачимо, є один шанс вижити і змінитися, і він пов’язаний з Україною, бо роль України для всього світу – це наставник. Україна, пройшовши свій шлях випробувань, повинна очиститися від корупції, ворогів у владі і ворогів зовнішніх, і стати наставником для всього світу”, – резюмував Алакх Ніранжан.

 

Читайте також:  "Почався найфатальніший період": астролог назвала міста України, звідки треба їхати до літа

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.