facebook

Ніхто не закриє небо і ця війна не буде короткою, – Корбан сказав, на що чекати українцям

No-fly zone над Україною не буде. На це НАТО не піде. А війна в Україні триватиме щонайменше до вересня.



 

Такі прогнози дав голова Штабу територіальної оборони Дніпра Геннадій Корбан в інтерв’ю місцевому телеканалу. Він зазначив, що не варто жити ілюзіями, що хтось закриє небо над Україною (щоб подивитися фото,  доскрольте до кінця сторінки).

На його переконання, потрібно купувати сучасні комплекси ППО, а не просити їх в Альянсу.

“НАТО почало постачати країнам східної Європи свої системи протиракетної оборони, і ці країни із задоволенням нам продадуть і С-300, і інші комплекси”, – вважає керівник центру тероборони Дніпра.

Корбан також відповів на головне питання, яке нині хвилює всіх українців – скільки ще триватиме війна. Він пояснив, чому вважає, що вона триватиме ще не один місяць. На його думку, українцям потрібно протриматися до вересня.

“Ця війна не буде короткою, як всім здавалось. Я дам найгірший прогноз. Найгірший прогноз в моєму розумінні – нам потрібно протриматися як мінімум до вересня. В які стадії перейде ця війна, також важко сказати. Поясню, чому вересень. Це пояснюється циклом дії прийнятих санкцій проти РФ. Цей цикл – приблизно до вересня, коли їхня економіка почне колапсувати. І люди, ту 71% підтримки Путіна, вони реально зрозуміють, що знаходились в ілюзії і що тепер їхнє життя серйозно змінилось. І тоді вони будуть готові до якихось дій і якихось звершень у своїй країні”.

Читайте також:  Знищено рекордну кількість дронів: у ЗСУ назвали цілі нічної російської атаки

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.