facebook

“Місяців дев’ять, і все закінчиться”: Арестович ошелешив прогнозом про війну

Екс-радник ОПУ попередив про загрозу ракетних ударів.



Екс-радник офісу президента Олексій Арестович дав новий прогноз про завершення гарячої фази війни в Україні, попередивши, що навіть після цього РФ може продовжувати завдавати ракетних ударів і атакувати дронами українські міста.

Як заявив він на зустрічі у Музеї єврейського народу в Тель-Авіві, росіяни до лютого 2024 року просто вже будуть не здатні вести оборонні операції: “За військовою логікою, а саме по ОВТ (озброєння і військова техніка)”.

“Військове планування не дозволить їм рухатися далі, ніж за лютий 2024 року. Єдине, що вони можуть робити – закликати нескінченні маси піхоти. Але піхота проти HIMARS і F-16… тому: місяців дев’ять, і все закінчиться. Може бути якась прикордонна стрілянина. Тому що відсутність російських солдатів не означатиме, що вони не стрілятимуть по нас ракетами. Це може тривати деякий час”, – заявив Арестович.

Коли закінчиться війна в Україні – інший прогноз
Військовий експерт Олег Жданов впевнений, що у Збройних сил України є все шанси закінчити гарячу фазу війни до осені або до кінця 2023 року.

При цьому він допускає кілька варіантів розвитку подій: швидке звільнення територій до кінця року, тривала війна і підготовка до нового наступу навесні 2024 року.

Читайте також:  Як закінчиться війна в Україні та, що буде з Росією: астролог дав відповідь

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.