facebook

Мріяв про дітей і віддав життя за Україну: загинув 30-річний офіцер ППО

Боронячи Україну від рашистських окупантів, загинув чоловік редакторки видання OBOZREVATEL Ірини, кадровий військовий Віктор Сушков. 30-річний офіцер українських Сил ППО віддав життя, закриваючи небо над українськими мирними містами від російських ракет.



 

Уродженець Єнакієвого Віктор Сушков уже раз втратив малу батьківщину через російського агресора. І свідомо обрав шлях військового й пишався тим, що може захищати батьківщину. Служив в одній із військових частин на Дніпропетровщині. Торік створив родину з коханою дівчиною, яка працює в нашому виданні.

Молодята мріяли про діток. Але на заваді втіленню мрій та довгому й щасливому життю разом стала війна.

Коли Росія підступно вторглася на територію України рано-вранці 24 лютого, Віктор із перших хвилин, як і тисячі його побратимів, став на захист рідної землі.

Колись, після завершення війни, ми неодмінно розкажемо, який неймовірний героїзм, відвагу та майстерність проявляли і продовжують демонструвати хлопці, захищаючи мирних українців від російських ракетних ударів та потужних авіабомбардувань, яких уже майже місяць завдає кремлівська окупаційна армія по наших містах та селах.

Саме під час виконання бойового завдання на Сумщині, під містом Охтирка, Віктор Сушков загинув. Перед тим встигнувши збити смертоносну ракету і врятувати десятки, а може, й сотні життів українців.

Ми висловлюємо глибоке співчуття нашій колезі та всім рідним і близьким полеглого героя. Ми поділяємо з вами вашу скорботу та біль.

І точно знаємо: за загибель Віктора Сушкова, за обірвані життя інших захисників України, за вбивства тисяч мирних жителів, які скоює Рашистська Федерація на території незалежної, суверенної держави Україна, ворог заплатить сторицею.

І перемога, яку щодня окропляють своєю кров’ю найкращі з кращих наших співвітчизників, – неодмінно буде за Україною.

Читайте також:  Хитрий Іран постачатиме Росії ракети, якими вбuвaтимyть українців - Reuters

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.