facebook

Без батька залишилось троє дітей: Помер військовий і колишній нардеп Євген Дейдей

Не стало екснардепа і військового 34-річного Євгена Дейдея.

Про це повідомила його дружина Дарина Дейдей в Instagram. Без чоловіка залишилися троє дітей.




“Мій Євген, я дуже люблю тебе. Ти ж присягався бути зі мною до кінця життя. Я не знаю, що робити тепер. Не знаю, як мені тепер жити. Я знаю тільки те, що я любитиму тебе до моєї смерті і назавжди залишуся твоєю дружиною”,
– написала вона.

Причина смерті не уточнюється.

Євген Дейдей – координатор батальйону патрульної служби міліції спецпризначення “Київ-1” Головного управління МВС України в місті Києві, народний депутат України восьмого скликання, член МДО “Депутатський контроль”, радник міністра внутрішніх справ України.

2004-го брав участь у Помаранчевій революції. 23 березня 2012 року Суворовський районний суд міста Одеси засудив Дейдея до 5 років позбавлення волі за розбійний напад – з відтермінуванням на три роки.

Його включили до Військової ради (спеціального органу, який розробляє пропозиції по обороноздатності України) 10 вересня 2014 року на з’їзді партії “Народний фронт”. Того ж року обрали до Верховної Ради по списку “Народного фронту”.

У березні 2015 року став членом Міжфракційного депутатського об’єднання “Депутатський контроль”.

Був одним з учасником бійки у Верховній Раді 11 грудня 2015 року. Тоді нардепи з “Народного фронту” били Олега Барну. Дейдей разом з Максимом Бурбаком тримали.

З червня по вересень 2020 року працював помічником начальника Головного управління Нацполіції Києва.

Читайте також:  Піонтковський: Наступного дня після звільнення Херсона Путіна усунуть від влади

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.