facebook

Велика Британія: лорд пішов у відставку через відео з повіями

69-річний Джон Сьюел одружений та має чотирьох дітей.

1658482



Заступник спікера палати лордів британського парламенту лорд Сьюел подав у відставку після публікації відеозапису, де він приймає наркотики в компанії повій.

Спікер палати лордів баронеса Д’Cуза заявила, що лорд Сьюел також пішов з посади голови комітету палати з привілеїв і поведінки в результаті викриття, яке з’явилися в газеті Sun в неділю.

Відеозапис містить кадри, на яких політик нюхає наркотик з грудей повії за допомогою згорнутої в трубочку п’ятифунтової банкноти.

На записі також можна почути, як Сьюел обговорює доходи членів палати лордів.

Крім того, газета Sun опублікувала знімки оголеного Сьюел в компанії повії.

69-річний Джон Сьюел одружений та має чотирьох дітей.

Баронеса Д’Суза сказала, що його поведінка була шокуючою і неприпустимою.

“Лорд Сьюел цим ранком подав у відставку з поста голови комітетів. Палата лордів продовжить дотримуватися стандартів у громадському житті і не буде миритися з відступом від цих стандартів”, – сказала вона.

“Ці серйозні звинувачення будуть передані главі комітету палати лордів за стандартами і лондонській поліції для розслідування в терміновому порядку”.

Джон Сьюел очолював міністерство у справах Шотландії при уряді Тоні Блера. Його ім’ям назвали конвенцію про відносини між Вестмінстером і урядом Шотландії.

На посаді першого заступника спікера палати лордів Сьюел отримував 84 500 фунтів (135 тис. доларів) на рік.

У своїй недавній колонці для видання Huffington Post він розповідав, що палата лордів вживає суттєві кроки, щоб захищати свою репутацію і карати своїх членів за порушення норм.

Він особливо виділяв нове право лордів припиняти на будь-який термін членство або виключати людину з палати за неприпустиму поведінку.

Читайте також:  Спочатку напоїла, а потім… 29-річну жінку заарештували за секс на пляжі з 13-річним хлопчиком (фото)

Джерело: ВВС Україна

Шукайте деталі в групі Facebook