Шеф-кухар залишив елітні ресторани в Італії та відкрив бізнес у Коломиї (ВІДЕО)
За освітою – вчитель фізкультури. А за покликанням – кухар. Коломиянин Василь Новак готує неймовірну італійську пасту і піцу.
Всім тонкощам приготування піци Василь навчився в Європі, пробувши там 15 років гастарбайтером. Спочатку в Польщі, а потім – в Італії. Починав з миття посуду. А через кілька років став шефом в італійських ресторанах з зарплатою в кілька тисяч євро, йдеться в сюжеті ФактиIctv.
Жив у відомому курортному містечку Позітано. Але вже п’ять років Василь готує в українській Коломиї.
Родина Новака з компаньйонами відкрили чотири заклади. Нині у них працює понад 40 людей.
Приклад родини демонструє, що сім’я заробітчан може не лише перераховувати гроші рідним, але й інвестувати у власний бізнес. Адже повертаючись із закордону емігранти привозять не лише кошти, але й цінний досвід.
Шукайте деталі в групі Facebook