facebook

В Ірані прокидається давній маг, який спить понад тисячу років (ВІДЕО)

Тіло чоловіка, яке понад тисячу років зберігає свою біологічну активність, знайшли в Ірані дев’ять років тому. Тоді місцеві ЗМІ писали, що звати його Радомир і він є магом. Влада забороняла розповсюджувати про нього будь-яку інформацію, та недавно заборону знали, повідомляє 1news.com.ua.

Вчений Валерій Чудінов, який особисто вже багато років займається дослідженням цього феномена, розповів, що тоді, дев’ять років тому, на цьому місці збиралися побудувати будинок. Та як тільки вирили котлован, виявили залишки стародавнього міста. Серед них – і саркофаг, в якому лежить Радомир. Також там було багато цінних речей – п’ять золотих книг, статуетки та карта земель того часу.

Професор дійшов висновку, що тілу чоловіка понад 1000 років, проте воно досі залишається біологічно активним. Очевидно, тіло перейшло в стадію анабіозу – стан організму, за якого біологічні процеси в ньому припиняються або настільки сповільнені, що відсутні всі видимі прояви життя, однак при настанні сприятливих умов організм відновлює нормальну функціональність.

Так само й тіло Радомира почало подавати ознаки життя. І це вже триває кілька років.

«В 2008 році тіло мага Радомира було твердим, шкірні покриви сухими. А через рік його тіло стало більш м`яким, при натисканні пальцем воно прогинається. Є і ще одна фотографія, де частину м`язів можна розімнути з двох сторін. Це означає, що тіло Радомира поступово стає таким самим, як тіло живої людини. Більше того, тіло Радомира з боку грудей поступово почало обростати волоссям, а руки вже можливо піднімати», – написав Валерій Чудінов у своїх дослідженнях.

Згідно із легендою, на Землі зараз поховані чотири маги. Коли вони оживуть, світ зміниться на краще.

Читайте також:  Німеччина інвестує € 6 млрд для поліпшення військової техніки



Шукайте деталі в групі Facebook