facebook

“Злочин і покарання”: чоловіки побили ветерана АТО, пізніше на колінах просили пробачення

У місті Торчин Волинської області, 3 жовтня група місцевих чоловіків, можливо у стані алкогольного сп’яніння, на зупинці громадського транспорту біля магазину “Сім23” побила військового.

Відповідне відео побиття, та опис самої події виклала очевидиця інциденту Іванка Улітовська у місцевій Facebook групі “Точин sos”. Як описує подію жінка, чоловік у військовій формі розмовляючи по телефону стояв на зупинці громадського транспорту. До нього підійшла група місцевих чоловіків напідпитку та почали чіплятись. У відповідь військовий попросив їх просто відійти. Однак нетверезі чоловіки почали наносити удари військовому.



Також, Іванка Улітовська зазначає, що поряд з магазином було багато людей, однак ніхто не допоміг військовому. Жінка зазначає, що викликала поліцію і швидку, а нетверезі кривдники миттєво зникли.

В свою чергу, Громадська спілка “Спілка воїнів АТО Волині” у фейсбук групі Спілка Воїнів АТО Волині опублікувала відео-вибачення кривдників ветерана. На відео видно як чоловіки і жінки стоячи на колінах просять пробачення за побиття АТОвця.

Читайте також:  Які чоловіки найчастіше брешуть про розмір своєї «гідності» (дослідження)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.