facebook

“Так, я сволота …”: Виправдання жінки, яка жорстоко задушила своїх маленьких дітей, потрясли всіх

Олену Карімову взяли під варту на два місяці. Таке рішення щодо матері, задушила своїх маленьких дітей, прийняв суд в Нижньому Новогороді. Засідання проходило в закритому режимі, передає Корупція.Інфо

Перед засіданням суду Олена відмовилася спілкуватися з журналістами. Єдине, чого домоглися від неї представники ЗМІ – слів:



“Мені нема чого вам сказати. Я все поясню суду”.

У прокуратурі розповіли, що Карімова повністю визнала свою провину і висловила готовність співпрацювати зі слідством. Вона розповіла, що сама вбила і спробувала спалити своїх маленьких доньку і сина. За її словами, вона зважилася на це, оскільки не могла забезпечити дітям гідне життя.

Журналісти знайшли аккаунт Карімової в Instagram. “Так, я не ідеальна дочка. Навіть іноді сволота. Всі свої 26 років ніколи нікого не слухала починаючи з 15 років. Завжди сама собі на умі”, – пише Олена в одному з постів.

Встановлено, що вранці 25 квітня жінка власними руками задушила чотирирічну дочку і дворічного сина на задньому сидінні орендованого авто. Потім заїхала на АЗС, купила рідину для розпалювання і вирушила в ліс. Там вона розпалила багаття і спробувала спалити дітей. Однак злякалася, що її помітять мисливці, збила полум’я, поклала тіла в машину і повернулася в Нижній Новгород. На наступний день вбивця відвезла тіла доньки і сина в Семенівський район, де в покинутій будівлі підпалила їх і поїхала.

Слідчі призначили комплексну психолого-психіатричну експертизу, щоб зрозуміти, в якому стані перебувала Карімова. Крім того, є інформація, що останнім часом Карімова захопилася радикальними релігійними напрямками. Хоча її подруга в шоці – вона не вірить, що Олена могла скоїти такий. За її словами, Карімова тряслася над своїми дітьми.

Як з’ясувало видання Life.ru, Карімова хоч і розлучена, але гроші у неї були. У каршерінговій компанії слідчим розповіли, що вона витрачала приблизно 40 тисяч в місяць на оренду автомобілів. Крім того, під час обшуку квартири оперативники знайшли щойно куплену турпутівку за кордон.

У той же час, у Олени були великі незакриті кредити. З 2016-му на жінку виписали виконавчий лист про примусове стягнення боргу перед банком, так як вона прострочила платежі. Як з’ясувалося, вона живе на два міста – Москву і Нижній Новгород, працює в інтернет-магазині косметики.

Читайте також:  Опинилися у пастці: У притулку через бойові дії зaгuнули 60 дітей

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.