facebook

28-річний хлопець помер від COVID-19: мати розповіла про фатальну помилку та назвала його останні слова

У штаті Алабама, США, від коронавірусу (COVID-19) помер 28-річний Курт Карпентер. Його мати Крісті Карпентер сказала, що шкодує про те, що її сім’я не отримала вакцину від хвороби, коли була така можливість.

28-річний хлопець помер від COVID-19: мати розповіла про фатальну помилку та назвала його останні слова


Про це жінка розповіла для The Washington Post. Американка говорила, що її сім’я не зробила щеплення, тому що вона турбувалася про те, що вакцину так швидко розробили.

“На створення інших вакцин пішли роки, і вакцина проти коронавірусу була створена дуже швидко. Це змусило нас дуже нервувати… Нам довелося побачити, як помирає мій син, і я страждаю від наслідків COVID-19, щоб зрозуміти, що нам потрібна вакцина. Ми не пройшли вакцинацію, коли у нас була можливість, і зараз дуже про це шкодуємо”, – розповіла вона.

Крісті Карпентер із сином Куртом

Чоловіка було госпіталізовано після зараження COVID-19 у березні. Його помістили на штучну вентиляцію легенів після того, як захворів на пневмонію. Він помер 2 травня. Його мати змогла подолати хворобу.

При цьому жінка розповіла, що поки її син був здоровий і доки не заразився, він вважав пандемію “містифікацією”. Вона сказала, що його останніми словами були: “Це не розіграш, це правда”.

Зазначається, що в штаті Алабама найнижчий рівень вакцинації серед усіх штатів США: близько 34% населення повністю вакциновано. За даними Центрів із контролю та профілактики захворювань, станом 25 липня майже 50% усього населення США, або 163 мільйони осіб, були повністю вакциновані. З початку пандемії від COVID-19 померло більше як 610 тисяч американців.

Читайте також:  Під час купання в басейні загинула 6-річна дитина

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.