facebook

Маленьких дітей замкнули в будинку, де сталася пожежа: на Вінниччині живцем згоріла 2-річна дівчинка, її 6-річна сестра – в реанімації

У Вінницькій області в селі Некрасово сталася моторошна трагедія. Так, через пожежу у приватному будинку загинула дворічна дитина, її шестирічна сестра знаходиться у реанімації.

Про це пише ТСН.

Відомо, що у будинку, де сталася пожежа, проживали дві дівчинки, їхня мама і вітчим. Вони орендували помешкання. У день трагедії батьки нагріли піч, залишили дітей вдома самих і зачинили двері на замок.

Мама дітей повернулася додому аж за кілька годин. Вона побачила у вікнах будинку дим. Жінка їх одразу вибила і пробралася у помешкання, проте молодша донька Вікторія вже не дихала.

Варто зауважити, що зайнялося щось біля печі. Температура повітря була така висока, що телевізор, який знаходився у кімнаті, розплавився. Діти в той час лежали на дивані, який знаходився біля печі.

Старша донька перебуває у комі. До неї в лікарню ніхто не приходить
Старша донька Уляна наразі знаходиться в комі. У неї уражені легені та дихальні шляхи, адже вона надихалася чадним газом. До неї в лікарню ніхто не приходить.

За словами односельців, маму дівчинки звати Світлана. Їй 30 років. Вона ніде не працює. Двоє донечок у неї від попередніх шлюбів. В селі вона проживала з дітьми та співмешканцем.

Батьки любили зловживати спиртними напоями
“Тут вони були набігами. Вони якійсь неадекватні, видно, що люди зловживають спиртними напоями”, – говорить староста Андрій Фостик.

Сусіди зазначили, що діти часто ходили недоглянутими. Їхня сім’я перебувала на обліку соціальних служб.

Правоохоронці відкрили дві кримінальні справи. Батьків дітей звинувачують у недогляді за дітьми і порушенні правил пожежної безпеки.

Рятувальники встановили, що хата спалахнула через розпечену пічку.

Наразі невідомо, де знаходяться батьки потерпілої
Правоохоронці опитали матір дітей та вітчима, але відпустили на похорон. Проте, де зараз проблемне подружжя – в поліції не знають.

Читайте також:  Старшокласник помер після святкування випускного

Так, їм загрожує до 8 років позбавлення волі. Крім того, жінку хочуть позбавити батьківських прав.

За життя 6-річної Улянки борються медики.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.