facebook

“Благав врятувати, а лікарі про нього забули”: у приймальній лікарні у муках помер молодий чоловік

У Мелітополі в приймальному покої міської лікарні №1 помер молодий хлопець. Як стверджує його сестра, лікарі просто про нього забули, і він не дочекався допомоги медиків.



Про це пише видання MV.org.ua.

Дівчина розповіла, що у брата було онкологічне захворювання і його доставили в лікарню для надання екстреної медичної допомоги, але лікарі його просто залишили в приймальному покої на кілька годин.

“У брата був рак легенів. Сьогодні йому стало погано, було важко дихати. Ми викликали швидку, і лікар наполіг на госпіталізації. Сказав, що легені заповнюються рідиною, яку потрібно відкачати. Ми не стали противитися, поїхали на швидкій в приймальний покій лікарні №1. Це було приблизно о 9:30”, – розповіла Люба, сестра загиблого.

До хлопця так ніхто і не вийшов
Вона зазначила, що брату зробили рентген і сказали чекати лікаря. Але за кілька годин до нього так ніхто з медиків і не прийшов.

“Нас підняли на другий поверх, у відділення терапії, але протягом двох годин так ніхто до нас не прийшов, допомогу не надав, поки брат не помер”, – додала дівчина.

Вона написала заяву в поліцію і звинуватила медиків у бездіяльності. А тепер вона не може отримати довідку про те, що у брата був рак. Ця довідка допомогла б рідним уникнути розтину, і вони вважають, що молодий хлопець і так достатньо намучився.

“В онкології нам сказали, що цю довідку повинні видати в міській лікарні, через те, що він поступив туди. А в приймальному покої документ видавати просто відмовляються”, – додала Люба.

Читайте також:  На Львівщині знайшли застреленим офіцера: з'явилися деталі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.