facebook

Франківчанка Тіна Кароль вперше показала свій будинок під Києвом (відео)

Українська співачка Тіна Кароль вперше пустила журналістів у свій двоповерховий будинок під Києвом. Так, у ньому є кухня, гардеробна, ванна кімната, а також ігрова кімната сина Веніаміна.

Житло знаменитості в основному зроблено у світлих і теплих відтінках. Відповідне відео опубліковано на YouTube-каналі артистки.

Під час екскурсії по будинку Кароль показала папугу Аркадія, який живе у неї на кухні. У ролику видно, що більшість елементів на кухні – техніка, стільниця, гарнітур – мають металеве покриття.

Також у будинку співачки є багато дерев’яної обробки, світлі стіни, картини, рослини в горщиках, дошка для малювання крейдою і букети сухоцвітів.

У гардеробній Кароль показала костюм, який пошив для неї дизайнер Леді Гаги, а також вона розповіла, що працює з модельєрами Катею Сільченко та David Koma.

Крім того, знаменитість відповіла на декілька особистих питань. У такий спосіб вдалося дізнатися, що восени вона планує поїхати до Непалу, де піде в похід, буде жити в таборах і наметах. Також у співачки запитали, де Дан Балан, на що вона нічого не відповіла.

Читайте також:  Це новий хіт: Зірка “Євробачення-2017” переспівав “Вовчицю” Олега Винника (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.