facebook

DOROFEEVA про перемогу Лазановського на “Голосі країни”: “Не завжди чотири октави потрібні”

Вранці до студії “Сніданку з 1+1” завітав переможець 11 сезону шоу “Голос країни” Сергій Лазановський зі своєю тренеркою, співачкою DOROFEEVA.



Сергій поділився першими емоціями від перемоги та зізнався, що й досі не вірить у те, що став переможцем вокального проєкту. Як відомо, артист спочатку покинув шоу на етапі “нокаутів”. Але завдяки нововведенням на проєкті, глядачі повернули Лазановського на шоу. За словами Наді Дорофєєвої, вона обговорювала з Сергієм його виліт з “Голосу”.

“Ми спілкувалися з Сергієм на цю тему. Це були “нокаути”. І Сергій сказав, що якщо б ти мене залишила, я б своє місце віддав тоді Ірі. Я закохана в те, наскільки він реагував на кожному етапі. Він взагалі не вірив, що з ним це відбувається. І я дуже рада, що цього року ввели повернення того, хто вилетів. Він після цього відпустив все і просто кайфував”, – сказала Надя.

Як відомо, у суперфіналі з Сергієм Лазановським за перемогу змагалася Юлія Тимочко з  потужним голосом з команди Тіни Кароль. Тим не менш глядачі віддали перемогу Сергію. Надя Дорофєєва зазначила, що розуміє, чому саме Сергій тріумфував:

“Хочу ще раз сказати всім величезне дякую за те, що голосували за Сергія. Я розумію, чому в нього перемога. Тому що не завжди чотири октави, ідеальна техніка потрібна. Потрібна душа, потрібні щирі відчуття, які є в нього”, – зазначила тренерка.

Окрім того, Надя заінтригувала співпрацею з Сергієм, однак про що саме йдеться, поки не розповіла. Також Дорофєєва повідомила, що як і обіцяла, вже на початку травня збирається в гості до Сергія Лазановського, у його рідне село Попельники. Компанію Наді складе її чоловік, шоумен Володимир Дантес.

Читайте також:  20-річний юнак ніжно та по-чоловічому переспівав хіт зіркової франківки Тіни Кароль

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.