facebook

Алла Мазур прищепилася від COVID-19 і розповіла про самопочуття

Відома українська телеведуча Алла Мазур, яка більш ніж рік вела боротьбу з онкологічним захворюванням, зробила щеплення від коронавірусу й розповіла про самопочуття.



Подробицями вона поділилася на своїй сторінці в Facebook. За словами знаменитості, краще зробити щеплення індійською вакциною, ніж залишитися без нього.

“Зробила перше щеплення вакциною Covishield (індійський аналог AstraZeneca). Тому що є проблема: дика антивакцинаторська хвиля в Україні. Зокрема, проти цієї індійської вакцини. Я переконана: робити щеплення нею точно безпечніше, ніж залишитися зараз нещепленим.

Після щеплення минуло вже три години. Почуваюся абсолютно нормально. Нас занесли в електронну базу. І друга доза закріплена автоматично. Від 28 днів до 3 місяців із нами зв’яжуться, і ми зможемо отримати другу дозу. Після цього сімейний лікар видасть довідку про вакцинацію або паспорт щеплення”, – написала телеведуча.

Крім того, Алла Мазур подякувала своїм підписникам за підтримку і теплі слова. Однак думки користувачів розділилися щодо того, чи варто робити щеплення новою вакциною.

Читайте також:  Кузін розповів, коли мають отримати щеплення українці, які перенесли COVID-19

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.