facebook

На Прикарпатті троє педагогів пішли з життя, українці сліпнуть від сліз: “Зупинилися палкі, люблячі серця”

На Прикарпатті один за одним пішли з життя троє талановитих педагогів.

Про трагічні звістки їхні колеги із болем в серці пишуть у соціальних мережах.

Так, у Коломиї вітьдійшли у вічність відразу двоє викладачів ліцею №6: Галина Мигалюк та Володимир Граціанський, повідомила в соцмережі Лідія Луканюк:

“Колектив педагогів, працівників, учнів, батьків Коломийського ліцею № 6 імені Героя України Тараса Сенюка, висловлює глибоке співчуття рідним та близьким – Галини Миколаївни Мигалюк, вчителя математики Коломийського ліцею № 6 імені Героя України Тараса Сенюка з приводу смерті.

Немає слів, щоб висловити всю тугу та скорботу… Неймовірно тяжко пережити таку втрату чоловікові та дітям.

Галина Миколаївна була мудрим педагогом, турботливим класним керівником, щирою колегою та людиною прекрасної душі, відкритого і доброго серця. Більше ніколи не світитиме для Галини Миколаївни весняне сонечко, не дошкулятимуть дощові дні, але мудрі зерна науки щедро засіяні в душі учнів, щира людська вдача довго проростатимуть світлою пам’яттю”.



Того ж дня з життя пішов педагог, що працював у ліцеї №2, Руслан Януш:

“Здається, завмерла круговерть шкільного життя… Зупинилося палке, любляче й щире серце Вчителя з великої літери, доброї людини Януша Руслана Степановича. Багатьом учням він подарував часточку себе, багатьох виховав людьми з щирим серцем і відкритою душею! Любили і поважали Руслана Степановича колеги, батьки, учні за чуйність,теплоту і розуміння, підтримку та професіоналізм!

Життя його обірвалося в повному розквіті сил і творчих планів. Тяжкої, непоправної втрати зазнали родина, колеги, учні, батьки. На жаль, словами важко загоїти на серці страшну рану від втрати рідної людини, проте світлі спогади про того, хто чесно і гідно прожив своє життя, залишивши після себе плоди добрих справ, завжди будуть сильніші за смерть.

Читайте також:  Збільшення зарплат для вчителів з 1 січня: що конкретно говорять в Міносвіти про фінансові зміни

Шановна родино Янушів, поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи”.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.