facebook

Пневмонію помітили вже під час розтину: з’ясувалися деталі смерті третьої жінки в пологовому будинку Івано-Франківська

Третя жінка, яка померла 1 квітня в міському перинатальному центрі Івано-Франківська, на вигляд була цілком здоровою. Спершу версію про COVID-19 медики відкинули.

Про це повідомив OBOZREVATEL заступник директора департаменту охорони здоров’я обласної адміністрації Володимир Чемний. “Наскільки я знаю, жінка померла раптово, у неї трапилася зупинка серця. Але аналізи передані в лабораторію для перевірки на коронавірус”, – сказав він.

Як пояснили в міській адміністрації, вагітна була здорова, однак у неї раптово зупинилося серце. Здійснювали реанімаційні заходи, проте це не допомогло. Їй відразу зробили кесарів розтин і врятували дитину.



Спершу ніхто не підозрював коронавірус, навіть мер міста запевнив, що це не COVID-19.

Але під час розтину з’явилося таке припущення, оскільки в породіллі виявилося двостороннє запалення легень. Зараз всі чекають результатів аналізів.

Як раніше повідомляв OBOZREVATEL:

В Івано-Франківську в породіллі, яка напередодні померла після різкого підвищення температури, підтвердився коронавірус. Результатів на наявність коронавірусу в її дитини ще очікують.

В Івано-Франківській області коронавірусом COVID-19 захворіли 65 осіб, з яких п’ятеро померли.

У середу, 1 квітня, в Івано-Франківському міському пологовому будинку померла третя за три дні жінка. Як повідомив у Facebook мер міста Руслан Марцінків, коронавірус як причину смерті в цьому разі виключили.

Читайте також:  Діти-сироти і випускники із сіл зможуть вчитися там, де захочуть: що задумали в Міносвіти

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.