facebook

“Я вас усіх розстріляю!”: Студент жорстоко розправився з другокурсницею через її сміх. Моторошні подробиці

За другокурсником, який влаштував стрілянину в студентському гуртожитку Дніпровського університету, сусіди неодноразово помічали неадекватну поведінку. Вони подейкують, що хлопець міг мати проблеми з наркотиками. Водночас, його однокурсники переконують, що у них ніколи не виникало жодних підозр стосовно того, що їхній товариш може вчинити подібним чином.



Пораненням у голову закінчився похід у душ в гуртожитку для студентки-першокурсниці юридичного факультету. Її подруга каже, що вони саме чекали своєї черги аж раптом до них підійшов незнайомець. Йому не сподобався їхній гучний сміх і він висловив своє обурення.

Одна з дівчат розповідає, що їм одразу здався дивним зовнішній вигляд хлопця: він зайшов туди в куртці, кофті й штанах.

“Сказав, я вас усіх розстріляю, якщо ви ще раз почнете сміятися”, – пригадує Вікторія.

Дівчата, не звернули уваги на погрози, але за кілька хвилин хлопець повернувся і вже з пістолетом у руці. Спершу, каже дівчина, вони почули декілька хлопків, а вже після цього він підійшов і вистрілив у голову першокурсниці. Як з’ясувалося згодом, стріляв юнак набоями Флобера, призначених для відстрілу дрібних гризунів.

Наразі студентська кімната, у якій жив хлопець, зачинена. Сусіди кажуть, що часто помічали за ним неадекватну поведінку. Подейкують, що причиною могли бути наркотики.

“Про це ніби як знали його сусіди. І, що він кидався з ножем, бували випадки. Він постійно був в незрозумілому стані”, – розповідає мешканка гуртожитку.

Разом з тим, у студмістечку і на факультеті юнака досі нічого дивного за ним не помічали. Однокурсниця каже, що хлопець не був агресивним і ніколи не виникало жодних підозр стосовно того, що він може вчинити подібним чином. Такою поведінкою хлопця шоковані і його родичі.

Читайте також:  На Прикарпатті правоохоронці стріляли у повітря, бо люди мало не перевернули авто поліції

“Ніколи не помічав, що він схильний до вживання, але це ж гуртожиток – все може бути”, – зазначає його брат.

Наразі постраждала 17-річна дівчина з журналістами спілкуватися відмовляється. Її рідні ще не встигли приїхати з Луганської області. Ще тиждень вона перебуватиме у дитячій обласній лікарні.

“Виявлено чужорідне тіло металевої щільності в правій скроневій області, у м’яких тканинах. Ушкоджень кісток черепа або структур мозку немає”, – розповідає в.о. зав. відділення нейрохірургії обласної дитячої лікарні Вікторія Лісівець.

Її нападник, 19-річний юнак, також перебуває у лікарні, але в обласній. Він після пострілу намагався вкоротити собі віку з тієї ж зброї, поціливши у живіт. Серйозного поранення він не зазнав. Його рідні нині намагаються залагодити конфлікт із сім’єю постраждалої.

Спілкуватися зі студентом не дозволяє поліція, він перебуває у палаті під конвоєм. Правоохоронці відкрили провадження за статтею – замах на вбивство. З університету хлопця відрахували одразу після стрілянини.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.