facebook

“28 млрд. – це солодкий шматок”: Заміна Данилюку уже готова. У Мережі повідомили сенсаційну новину!

Після відставки Олександра Данилюка з посади секретаря РНБО стало відомо про нового кандидата на важливу посаду. Відомий політолог Тарас Березовець заявив про те, що глава Офісу президента Андрій Богдан незабаром може очолити Раду національної безпеки і оборони.

Про це Березовець написав в своєму телеграм-каналі.

Згідно з опублікованою інформацією, Богдан став особливо токсичним для Зеленського і хоче перечекати складні часи на новій посаді. Крім того, величезний бюджет РНБО спокушає Богдана можливістю брати участь в його розподілі.




“На вихідних Зеленський провів консультації, за підсумками яких погодив рішення прийняти відставку Олександра Данилюка. Власне, це не дивно, оскільки конфлікт Данилюка з Богданом перейшов у відкриту фазу. І його підсумком стало те, що Данилюка не включили до складу офіційної делегації на візит до Нью Йорка. Це і стало для секретаря РНБО останньою краплею. Плюс Данилюк через зв’язки з демократами в США не хоче бути поруч із Зеленським на тлі розгортання скандалу з Коломойським. Американці будуть дотискати олігарха, і тріски полетять у всіх, хто опиниться поруч.

Тепер питання: хто замінить Данилюка. РНБО в бюджеті на 2020 рік отримав закриту статтю фінансування в 28 млрд грн, і цей солодкий шматок не може залишитися без нагляду. Ходять чутки, що на РНБО може “зістрибнути” Андрій Богдан, який став особливо токсичним для Зе. Там він сподівається відсидітися до кращих часів і ще й “намочити дзьобик” в мільярдний бюджет РНБО“, – написав він.

Журналісти нагадують, що навколо відставки Данилюка розгорівся великий скандал: чиновник вирішив покинути свій пост і написав заяву на ім’я президента Зеленського. Президент відставку прийняв.

Читайте також:  Умови Зеленського для миру з Росією: що пропонує президент України (подробиці і відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.